ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H Sfera Sports Association αποτελεί τον Συνεργάτη του αθλητή και προπονητή για το χτίσιμο μιας λαμπρής αθλητικής επαγγελματικής καριέρας. Η ομάδα μας στο σύνολό της εργάζεται από κοινού για κάθε έναν καλαθοσφαιριστή και προπονητή ξεχωριστά με σκοπό την επέκταση της προοπτικής εξέλιξής του και τη μεγιστοποίηση της αξίας του και της καριέρας του. Είναι ο Συνεργάτης:
  • Για την ανάπτυξη και εφαρμογή μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου με στόχο την καλύτερη δυνατή αθλητική καριέρα.
  • Για την ανάπτυξη των ικανοτήτων και της προοπτικής εξέλιξης του αθλητή και την πλήρωση των προϋποθέσεων ένταξής του στην επαγγελματική καλαθοσφαίριση, αλλά και αυτών που θα τον εδραιώσουν σε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης.
  • Για την ανάπτυξη τόσο των ικανοτήτων και της προοπτικής εξέλιξης του προπονητή όσο και του δικτύου επαφών και γνωριμιών αυτού.
  • Για τις διαπραγματεύσεις και την κατάρτιση συμβολαίου παροχής αθλητικών υπηρεσιών.
  • Για τη διαχείριση σε καθημερινή βάση της καριέρας του αθλητή/προπονητή με στόχο την ανάπτυξη και προβολή των ταλέντων και δεξιοτεχνιών του.

Ακόμη, το γραφείο παρέχει Νομικές Συμβουλές και Υπηρεσίες:
Ειδικού αντικειμένου
Για θέματα που αφορούν στις σχέσεις Αθλητή/Προπονητή – Σωματείου / Τ.Α.Κ. / Κ.Α.Ε. και που άπτονται γενικότερα του Αθλητικού και Εργατικού Δικαίου (π.χ. διαπραγματεύσεις για την κατάρτιση συμβολαίου, εκπροσώπηση σε Επιτροπές Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, ενώπιον ΑΣΕΑΔ και Εργατικών Δικαστηρίων κ.α., όπως και ενώπιον των Διαιτητικών Αθλητικών Δικαστηρίων, όπως για παράδειγμα της FIBA, BAT και CAS). Εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης διαφορών μέσω της Αθλητικής Διαμεσολάβησης και της εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών.
Γενικού αντικειμένου
Για θέματα που αφορούν στις διάφορες άλλες πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας του αθλητή/προπονητή. Προετοιμασία και κατάρτιση διαφόρων άλλων νομικών εγγράφων.

Τέλος, σε συνεργασία με ειδικούς συνεργάτες εξειδικευμένους ο καθένας στον τομέα του η Sfera Sports Association εξασφαλίζει την «κάλυψη» του αθλητή και προπονητή σε διάφορους άλλους τομείς τόσο σημαντικούς για την ανάπτυξη των ικανοτήτων και του ταλέντου του, αλλά και την απρόσκοπτη ενασχόλησή του με το αγωνιστικό κομμάτι της καριέρας του έχοντας λυμένα πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα που αναπόφευκτα λόγω της αθλητικής του ιδιότητας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της.

Συγκεκριμένα η Ομάδα της Sfera Sports Association αποτελείται και από τους Ειδικούς Συνεργάτες:

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Οικονομικός/Επενδυτικός Σύμβουλος

Φοροτεχνικός/Λογιστικός Σύμβουλος

Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Σύμβουλος Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Εργοφυσιολόγος

Διατροφολόγος/Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Αθλητική Διατροφή

Προπονητής Βελτίωσης Ατομικής Τεχνικής και Εξειδικευμένης Προπόνησης Καλαθοσφαίρισης

Προπονητής/Γυμναστής Ατομικής Βελτίωσης Φυσικής Κατάστασης