Το... διαφορετικό πρόσωπο του Κώστα Παπανικολάου και η βράβευση των αθλητών του ONE TEAM! (VID)


O Kώστας Παπανικολάου φανέρωσε ένα διαφορετικό -και σίγουρα ξεχωριστό- πρόσωπο από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει στο παρκέ, δίνοντας χαρά σε παιδιά με ειδικές ικανότητες! Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ της SferaSports μίλησε διαδικτυακά σε αθλητές (των Ειδικών Σχολείων, 2o του ΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) του ΟΝΕ ΤΕΑΜ και τους αποκάλυψε την βράβευσή τους από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Εuroleague.

"Μπράβο! Αυτό το βραβείο μας το έστειλαν το One Team και η Ευρωλίγκα ως επιβράβευση για την όλη προσπάθειά σας όλη αυτή την χρονιά και την άψογη συνεργασία που έχετε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Καταφέρατε να βραβευτείτε για την εξαιρετική δουλειά που κάνατε μέσα από τις προπονήσεις, για την αφοσίωση που δείξατε και για τις όμορφες στιγμές που παρουσιάσατε.

Κι όταν ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι λόγω της Πανδημίας, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά στο γήπεδα για να περάσουμε όμορφες στιγμές και να δημιουργήσουμε νέες όμορφες εικόνες, με πολύ παιχνίδι και με πολλά χαμόγελα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπανικολάου.

To link από το VIDEOhttps://www.facebook.com/watch/?v=785090899018695